FLORENCE FAN PROGRAM

TOGETHER WE NAIL IT!

Dat is waar we voor staan, en wij willen onze trouwe klanten graag belonen voor hun loyaliteit en steun aan ons. Daarom hebben wij ons eigen Florence Fan Program opgezet. Nu horen wij je denken, wat betekent dat voor mij? Dat houden we nog een klein beetje geheim, maar we willen je alvast een klein voorproefje geven!

WANNEER BEN IK FAN?

Je komt in aanmerking voor ons Fan Program wanneer je bij ons voor een bepaald bedrag inkoopt per jaar.

PINK or GOLD?

Wij onderscheiden 2 soorten Florence Fans:

Pink – vanaf €1.000,- besteding excl. btw per jaar.
Gold – vanaf €2.500,- besteding excl. btw per jaar.

Kleine sneak peak van de privileges die je kunt verwachten als Florence Fan:

– Standaard korting op al onze producten (excl. sale producten en bestaande aanbiedingen).  Dit geldt zowel in onze showroom als in de webshop.
– Exclusieve aanbiedingen en nieuwtjes voor onze fans.

HOE NU VERDER?

Hoe kan je zien of je al in de buurt komt of dat je al recht hebt om de PINK of GOLD PASS te mogen ontvangen? Wanneer je inlogt in jouw account en klikt op het dashboard kun je precies zien wat jouw ordertotaal is.  Zodra jij de 1.000,- of € 2.500,- ordertotaal hebt behaald krijg je een e-mail met daarin informatie over dat jouw PINK Of GOLD PASS is gekoppeld aan jouw account. Daarnaast vind je in deze mail alle informatie alles over jouw korting, privileges en de werking van de pas! Heb jij wel het ordertotaal behaald maar nog geen pas ontvangen? Trek dan even bij ons aan de bel zodat wij de pas alsnog aan jouw account kunnen koppelen.

Let op: de pas is persoonsgebonden. Jouw pas is één kalenderjaar geldig. Twee keer per jaar wordt er opnieuw gekeken naar of je de pas kunt behouden. Kom je niet aan het ordertotaal? Dan vervallen jouw privileges. Niet getreurd, want je ontvangt de pas weer wanneer je het ordertotaal weer haalt.

 

Selecteer een Afleverpunt